Ez év áprilisától az Egy Csepp Figyelem Alapítvány kiemelt támogatója lett a SPAR. A szervezettel együttműködve a kereskedelmi lánc következő INTERSPAR Road-show-jának középpontjában az egészséges táplálkozás és életvitel áll.

A rendezvénysorozat május 16-án indul, és fél éven keresztül az ország húsz nagyvárosában lesz jelen szórakoztató programokkal és ingyenes egészségügyi szűrésekkel, sorsolásokkal. A nagyvárosokban lévő INTERSPAR hipermarketeknél hétvégenként bárki megméretheti majd egyebek között vércukrát, vérnyomását, és elsősorban a 2-es típusú cukorbetegségekre gondolva az Alapítvány Roche vércukormérőket és Omron lépésszámlálókat is sorsol minden helyszínen. Eközben színpadi programok és egészséges élelmiszerek is várják majd az érdeklődőket.

Az Erős Antónia által létrehozott Egy csepp figyelem Alapítvány tavaszi kampányával és a www.egycseppfigyelem.hu oldalon elérhető új egészségügyi portáljával is az egészséges életmód fontosságát igyekszik népszerűsíteni. A honlapon a cukorbetegségről, a magas vérnyomásról, a koleszterin problémákról is kaphatnak információkat az érdeklődők, orvosoktól kérhetnek tanácsot, értesülhetnek a legfrissebb egészségügyi hírekről, játékokban vehetnek részt és megkereshetik a lakóhelyükhöz legközelebb eső narancssárga felkiáltójeles patikát is.  

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr521083625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása