A program legfőbb célkitűzése, hogy támogassa azokat a hátrányos helyzetű fiatalokat, akiknek anyagi hozzájárulás nélkül nem lenne lehetőségük az általuk vágyott felsőoktatási intézményben továbbtanulni. A tanulóknak a www.always.hu/osztondij oldalon egy részletes személyes profil létrehozásával kell jelentkezniük, az Always pedig iskolai és sporteredményeik, iskolán kívüli tevékenységeik értékelését követően két diákot részesít az 5 tanéven keresztül járó ösztöndíjban. A szemeszterenként 150 000 forintos támogatás vissza nem térítendő és szabadon felhasználható.

A pályázat beadási határideje 2009. június 2. A többfordulós válogatást követõen, egy Bizottság 2009 szeptemberében dönt arról, hogy ki az a két személy, aki az ösztöndíját elnyerte, amit egy ünnepélyes esemény keretében adnak át. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr211076345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása